Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en de re√ľniecommissie de informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. De OSG Hugo de Groot aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Daarnaast is de OSG Hugo de Groot niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die via de sites verkregen is (door middel van links, downloads e.d.).

OSG Hugo de Groot is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of links.

Heb je vragen, problemen of anderszins: neem contact op!

Persoonsgegevens die je op deze site verstrekt, worden door ons uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te houdenvan de aktiviteiten van het Steunfonds. Ze zullen nooit verkocht of doorgegeven worden aan derden. Je hebt bij wet het recht om op elk moment inzage, correctie of verwijdering van je gegevens te eisen, dmv een e-mail naar steunfonds@osghugodegroot.nl. 

Meer informatie vind je in ons Privacy protocol.